Időpontfoglalás és lemondás

Időpontot e-mail-ben és telefonon is kérhet, ahol röviden megbeszéljük, hogy milyen problémával keres fel. A lemondást kérem legalább 24 órával a kezelés ideje előtt jelezze, ellenkező esetben a kezelés díját fel kell számolnom.

Első találkozás

Az első alkalomra hozza magával a korábbi leleteit, gyerekvizsgálat esetén a születési zárójelentést és a fontosabb orvosi papírokat, illetve az eddigi fejlesztésekről szóló véleményt. Hozzon kényelmes ruhát, lehetőleg rövid szárú nadrágot és/vagy rövid ujjú pólót. Gyerekeknek érdemes a kedvenc játékával és a szokásos úticsomaggal készülni. A kezelések 50 percesek, a vizsgálat végén megbeszéljük, hogy milyen kezelésre és nagyjából mennyi ideig van szüksége.

Érkezés, parkolás

Telefonon tájékoztatom, hogy pontosan hol találja a rendelőt. Kérem érkezzen legalább 5 perccel az időpontja előtt. Késés esetén sajnos nem tudom a kezelést tovább tartani, sem az óradíjból engedni. A parkolás az utcán fizetős. 

A rendelőről

Rendelőnkben zuhanyzási lehetőség is van. A váróban friss tea, szűrtvíz-automata és halk zene fogadja. Kérjük, használja a váltópapucsokat! A rendelő a magasföldszinten található, a babakocsit a lépcsőház aljánál hagyhatják.

Fizetés

Rendelőnkben készpénzzel tud fizetni. A kezelésről kérésre egészségpénztári számlát állítunk ki, valamennyi egészségpénztárral szerződésben állunk.

Kapcsolattartás

Kérem, hogy telefonon, sms-ben vagy e-mail-ben keressenek, az egyéb közösségi fórumok oldalai (pl. privát facebook oldal) nem alkalmasak szakmai konzultációra. Munkanapokon kb. 19 óráig állok rendelkezésre.