Az elsőtől a harmadik trimeszterig bármikor jöhetsz, hogy csillapítsam fájdalmadat, javítsuk a tartásodat, elsajátítsd a gátizomtornát (az erősítést és a lazítást is), relaxálj a légzés erejével.

A kezelések tartalma:

  • gyógytorna (tartáskorrekció, légzőtorna, gyengéd nyújtó és erősítő gyakorlatok)
  • gátizomtorna (erősítés és lazítás a megfelelő arányban)
  • szükség esetén manuálterápiás kezelés,
  • kinesiotape ragasztása derékra/pocakra
  • viscerális terápia (belső szervi – zsigeri)
  • otthoni feladatok
  • tanácsadás
  • akár az otthonodban is

Egyedi alkalmakat és bérletet is vásárolhatsz.

Ha fáj a derekad, lábad, a nyakad, akkor gyere hozzám és enyhítem a panaszaidat. Édesanyaként én is átéltem ezt az időszakot, szakemberként pedig tudom, hogyan segíthetek neked.

Amennyiben 4 alkalmas bérletet vásárolsz és annak lejárta előtt világra jönne a baba, akkor a szülést követő 10 héten belül folytathatod a bérlet felhasználását “AnyaTorna” vagy “AnyaGyógyító” kezelésként (lsd. itt). Szülést követő 10 hét leteltével a megvásárolt bérlet érvényessége lejár. Betöltött 36 hetes várandósságtól alkalmankénti fizetésre van lehetőség, melynek ára megegyezik az árlistában található kezelések árával.

+1 indok, hogy velünk tarts a várandósságod alatt és után: 

Nem csak veled foglalkozom, hanem szükség esetén a babáddal is, mivel nagy tapasztalattal rendelkezem a kisgyermekek mozgásos állapotfelmérésében és a fejlesztések-terápiák különböző területein. Kapcsolatban állok hordozási tanácsadókkal, szoptatási tanácsadókkal és más terapeutákkal és szakemberekkel is.

A várandós bérlet aktuális árát megtalálod az árlistában.

Rendelőnkben lehetőséged van alkalmankénti kezelésre és tornára is, amennyiben nem szeretnél bérletet vásárolni. Ennek aktuális ára megegyezik az árlistában szereplő felnőtt kezelések árával.

Minden kérdésedre szívesen válaszolok telefonon vagy e-mailben.

Kövess facebookon: http://facebook.com/babatornasz

Bejelentkezés:

Gazda Eszter (gyógytornász-fizioterapeuta, Pfaffenrot-terapeuta, fitmummy® tréner)

+3630 …

info@babatornasz.hu

www.babatornasz.hu