Online konzultáció menete

A kialakult járványhelyzet miatt a személyes gyógytorna-rendelés átmenetileg szünetel, helyette mindenki érdekében online konzultáció és gyógytorna keretein belül igyekszem szaktudásom legjavával és biztonságos gyakorlatokkal segíteni az otthon maradóknak.

Felnőttek és gyerekek gyógytornáját, tanácsadását egyaránt vállalom.

Hogyan működik?

  1. Kapcsolatfelvétel: Keressen bátran telefonon (+3630 552 3296 hétköznapokon, munkaidőben) vagy e-mail-ben az info@babatornasz.hu címen, vagy egyszerűen töltse ki a főoldal alján található űrlapot.
  2. Adatkezelés: E-mail-ben küldöm a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatkezelési hozzájárulást és megtekintheti a hozzá kapcsolódó dokumentumokat. Ha van otthon nyomtatója, nyomtassa ki, töltse ki és fotózva vagy scannelve küldje nekem vissza. Ha nincs nyomtatója, a helyzetre való tekintettel e-mail-ben megfogalmazva is elfogadhatja az Adatkezelési Hozzájárulást, amennyiben az e-mail alapján Ön pontosan beazonosítható.
  3. Anamnézis: az első konzultáció előtt az adatkezelési dokumentumokkal együtt kérem megküldeni a releváns orvosi papírokat. Hogy melyek ezek, azt esetenként egyeztetjük.
  4. Számlázási adatok: A kitöltött GDPR-ral együtt kérem, küldje el a számlázási adatokat is (név és cím). Egészségpénztári elszámolás esetén az Egészségpénztár neve, a szerződő neve és tagsági száma szükséges.
  5.  A konzultációt skype-on tartom, mindig egy előre megbeszélt időpontban. A skype felhasználónevemet az egyeztetéskor megadom.
  6. Kérem, hogy ezeken a felületeken személyes adatokat, kérdéseket ne osszanak meg, azt telefonon vagy e-mail-ben tegyék. Ennek egyrészt adatvédelmi okai vannak, másrészt nagyban segíti a munkám, ha egy bizonyos felületen találom meg az összes eddigi írásos beszélgetésünket és nem kell több felületen keresgélnem a különböző információkat.
  7. A megbeszélt gyakorlatokat a konzultáció után e-mail-ben küldöm.
  8. A konzultáció után banki átutalással tud fizetni, melyről minden esetben számlát állítok ki.

Várom hívását!

Gazda Eszter
gyógytornász-fizioterapeuta
+3630 552 3296
info@babatornasz.hu