“Ha végül is rászánjuk magunkat, hogy a magunk vagy gyermekünk bajával gyógyítóhoz forduljunk, olyat válasszunk, akiben emberileg is megbízunk, de akkor aztán hagyjunk fel egy időre minden kritikával, és bízzuk rá magunkat teljesen.”

Gandhi

Ha egészségről van szó, az ember a legjobb kezek közé szeretne kerülni, mert igenis intim téma a fájdalmunkat vagy gyermekünk problémáját megosztani másokkal.

 Számos szakmai tapasztalattal rendelkezem a gyerekek komplex mozgásfejlesztéséről, legyen szó akár egy egészséges csecsemő általános felméréséről vagy sérült gyerekek fejlesztéséről. Ezen a területen gyógypedagógusok és konduktorok is kísérik pályám.

Első munkanapomon azonnal beleszerettem a gyerekek mozgásfejlesztésébe, a korai fejlesztésbe. Ez az a terület, ami leginkább lázba hoz, mert amellett, hogy hatalmas szakmai kihívást jelent és folyamatos fejlődést és tanulást igényel, emberileg is próbára tesz ez a nehéz, ám hálás munka.

A hozzám első alkalommal érkező csecsemők és kisgyermekek komplex vizsgálaton esnek át. Különböző kiegészítő módszerek segítségével nem csak a nagymozgások terén, hanem az értelmi és szociális fejlődés területein, a csecsemőkori reflexek tükrében is vizsgálom a gyerekeket.

A Pfaffenrot-féle manuális technikával rendkívül hatékonyan kezelhetőek az izomtónus-eloszlási problémák. „Kezeim között” rengeteg mozgássérült gyerek és felnőtt is megfordult már.

Hiszek benne, hogy minden latba vetett tudásom, minden perc torna akkor ér igazán célba, amikor a szülő „hazaviszi” a szemléletet, érti, hogy mit miért csinálunk, ezért maximálisan törekszem a családdal történő szoros együttműködésre.

A gyerekkori prevención és terápián kívül foglalkozom elsősorban az édesanyák mozgásszervi eredetű panaszaival, elsősorban szülés utáni regenerációval, deréktáji panaszok, nyak- és hátfájdalmak kezelésével foglalkozom.

Magam is aktívan sportolok: a hegymászásban és a jógában találtam meg azt a kikapcsolódást, ami fizikailag kihívást jelent, azonban mégis feltölt és kikapcsol. Korábban évekig futottam (félmaraton). A sportban megtanultam, hogy nem csak 50 fölött fájhat, és a kis fájdalom is hatalmas szakadék a mindennapok leküzdésében.

Bízhat abban, hogy akár gyermekét, akár saját problémáját bízza rám, a legnagyobb lelkesedéssel és naprakész szaktudással várom a tornateremben.

Elérhetőségeimet ide kattintva találja.

Kövessen facebookon: http://facebook.com/babatornasz

Gazda Eszter

gyógytornász-fizioterapeuta

Pfaffenrot-terapeuta

fitmummy tréner

+36 30 …

info@…